Reklama www.zemesukis.com forume
Dabar yra 2013 Geg 24 02:16

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 51 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2010 Rgs 22 17:34 
Atsijungęs
Tikras Narys

Ūkio dydis: 75
kaip manote kuri is siu sejamuju butu geresne Amazone D9 ar Rabe ceria 4001. Abieju kainos panasiai vienodos, abi 4m plocio, regulevimai ir panasiai padaryti. Tik neaisku kurios kokybe geresne? :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Rgs 22 20:57 
Atsijungęs
Senbūvis

O kokios tos vienodos kainos ? :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Rgs 23 01:50 
Atsijungęs
Apšilęs

Romka rašė:
kaip manote kuri is siu sejamuju butu geresne Amazone D9 ar Rabe ceria 4001. Abieju kainos panasiai vienodos, abi 4m plocio, regulevimai ir panasiai padaryti. Tik neaisku kurios kokybe geresne? :D

ar viena sejamaja pirksi ar su freza? Kuhn Premia 4000 turetu but pigesne uz tas dvi.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Rgs 23 02:14 
Atsijungęs
Senbūvis

Nu, o tai kiek tokia Kuhn kainuoja? As tai zadu pirkt polonez, mechanine, 4 metru, su prispaudimo ratukais, tai kaina 36 tukstanciai plius pvm. O kiek rimtesnes, tokios kaip amazone, net nebesidomejau, del per dideles man kainos :D bet dabar visai idomu, ar uz tokia (panasia) kaina, ka nors geriau rasciau :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Rgs 23 10:51 
Atsijungęs
Senbūvis

Ūkio dydis: 0
Romka rašė:

Aš rinkciausi ne ceria o mega dril arba lenku IDEA 3/900.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Rgs 23 11:50 
Atsijungęs
Apšilęs

kazkass rašė:
Nu, o tai kiek tokia Kuhn kainuoja? As tai zadu pirkt polonez, mechanine, 4 metru, su prispaudimo ratukais, tai kaina 36 tukstanciai plius pvm. O kiek rimtesnes, tokios kaip amazone, net nebesidomejau, del per dideles man kainos :D bet dabar visai idomu, ar uz tokia (panasia) kaina, ka nors geriau rasciau :)

Kuhn Premia 4000 kainuoja 44900lt

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Rgs 28 02:55 
Atsijungęs
Tikras Narys

kazkass rašė:
O kokios tos vienodos kainos ? :D

Rabe 54 000lt o amazone liktai 55 000lt bet tas kainas dar galima aisku kazkiek tai paderinti :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Spa 01 23:17 
Atsijungęs
Tikras Narys

O as imcia D9 nes tokia jau ir turiu. Neturiu jokiu priekaistu siai sejamajai. Esu ja 100 proc patenkintas. Kita priezastis kodel tokia - pardavimo atveju - zymiai daugiau rinkoje devetu Amazone sejamuju nei Rabe. Todel bus lengvesnis pardavimas. O ir su detalem manau bus lengviau. Rokiskis vis del to LT pakrastys, o Kaunas tai centras:)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Spa 02 00:08 
Atsijungęs
Senbūvis
Vartotojo avataras

Betygala rašė:
O as imcia D9 nes tokia jau ir turiu. Neturiu jokiu priekaistu siai sejamajai. Esu ja 100 proc patenkintas. Kita priezastis kodel tokia - pardavimo atveju - zymiai daugiau rinkoje devetu Amazone sejamuju nei Rabe. Todel bus lengvesnis pardavimas. O ir su detalem manau bus lengviau. Rokiskis vis del to LT pakrastys, o Kaunas tai centras:)

neisizeisk, bet juokingi Tavo argumentai... :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Spa 02 00:47 
Atsijungęs
Senbūvis
Vartotojo avataras

Ūkio dydis: 0
o jis visiskai teisus, pvz - tarkim kokio horscho norageliu ir kt aplink nors vezimu vezk, amzonioniu detaliu lytagra irgi salia, ir t.t. Kai netycia per darbus sugenda, o detales trankytis i kita lietuvos gal nera noro

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Spa 02 01:09 
Atsijungęs
Senbūvis
Vartotojo avataras

Pofke rašė:
o jis visiskai teisus, pvz - tarkim kokio horscho norageliu ir kt aplink nors vezimu vezk, amzonioniu detaliu lytagra irgi salia, ir t.t. Kai netycia per darbus sugenda, o detales trankytis i kita lietuvos gal nera noro

jei gyventume kokioj rusijoj ar lenkijoj gal, bet lietuvoj...atstumai juokingi... :shifty:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Spa 02 01:17 
Atsijungęs
Senbūvis

O man pavyzdziui Rokiskis zymiai arciau, nei tarkim Kaunas :D tai man rabe turetu buti geresne uz amazone :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Spa 03 17:16 
Atsijungęs
Tikras Narys

Betygala rašė:

O kaip tau seklavamdziai laiko siai sejamajai? Nebuna taip, kad leidziant zemyn jie suluztu? Pas tave su zemes idirbimu ar vien sejamoji?

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Spa 03 23:22 
Atsijungęs
Tikras Narys

Romka rašė:
Betygala rašė:

O kaip tau seklavamdziai laiko siai sejamajai? Nebuna taip, kad leidziant zemyn jie suluztu? Pas tave su zemes idirbimu ar vien sejamoji?

Vien sejamoji pas mane ir kol kas nei vienas seklavamzdis nesuluzo. Nors ir paseta zinoma dar tik kokie 400 ha.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2010 Spa 04 01:08 
Atsijungęs
Apšilęs
Vartotojo avataras

Ūkio dydis: 90
[/quote]
O kaip tau seklavamdziai laiko siai sejamajai? Nebuna taip, kad leidziant zemyn jie suluztu? Pas tave su zemes idirbimu ar vien sejamoji?[/quote]

aš irgi sėju su D9 Amazone, bet nei karto sulužę nebuvo. kaimynas turi Sulky, girdėjau vargsta su šita problema. Lūžta tada, kai užsikemša išbyrėjimo anga, jis pilnas prisipildo grūdų ir tada neturi kur dėtis(nes įprastai tai susistumia vienas į kita), kai leidi ir lūžta. Bet užkišt, tai nebent šlapioj žemėj nuleista sėjama atbulam važiuot. Man kažkaip taip dar nebuvo, sėju tik antri metai, teko sėt į tikrai šlapia - viskas gerai.
man buvo iš gumos apačios sėklavamzdis kartą iškritęs, nu vargau kol atgal įdėjau, bet daugiau nesikartoja.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 51 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

Rojaussodai.lt | Elektronikos komponentai | Funny Pictures | Cheap Farm Land | UkiskiPatarimai.lt

Hostingas Serveriai.lt su 50% nuolaida

Sukurta naudojant phpBB ©