Ūkio dydis: 0
sveiki, galima juos aš ketinu perinti putpeles. noriu sužinoti kokie kiaušiniai tinkamiausi perinimui. kokio senumo ir kur jie turėtu būti laikomi. ar tinka laikyti šaldytove? laukiu patarimų..
Geriausi kiausiniai perinimui ne sviezesni kaip 1 para laiko ir ne senesni kaip 8 paros, laikymo temperatura geriausia 8-12 laipsniu silumos. Renkant kiausinius ilgiau nuo trecios paros rekomenduojama laikomus kiausinius perversti per para pora sykiu.
ačių, už informacija. bandžiau perint. iš visu kiausiniu išsirito 14 ir 8 mirė. jau 6 auginu. ar parduodat kiaušinius perinimui. ar daug laikot putpeliu. is dideliu turiu 2 vistas ir 1 patina.
Pas mane standartines putpeles uzaugusios ir pilnai subrendusios berods sveria apie 150-180g. Kiausiniu kaina 12vnt- 4lt. Jei butu poreikis parinktume perinimui. Tik reikia suzinoti kiek jums reiks ju.
Užsiregistravo: 2007 Lap 17 21:56 Pranešimai: 481 Miestas: Mažeikiai
Sveiki, prie triusiu nusprendziau dar siek tiek putpelioku uzsiveisti, perinau faraonus, kaip pirmas blynas, gal siek tiek prisviles, issirito apie 60proc, bet kurie issirito, tai auga neblogai, lesinu broileriu startiniu kombikormu, lesa gerai, auga greitai, turiu apie 180vnt
neblogai sveikinu su pirmu putpeliuku derliumi. Siaip tas ritimasis ir buna apie 70% todel baisiai prastai nesigavo sakyciau. O ten pirmoje foto gal inkubatorius tavo? Rankom vartomas ar padaryta automatika kazkokia? Koks talpumas? Aisku jei ten inkubatorius, nes bent is pirmo isspudzio man taip pasirode.
Užsiregistravo: 2007 Lap 17 21:56 Pranešimai: 481 Miestas: Mažeikiai
Donatas rašė:
neblogai sveikinu su pirmu putpeliuku derliumi. Siaip tas ritimasis ir buna apie 70% todel baisiai prastai nesigavo sakyciau. O ten pirmoje foto gal inkubatorius tavo? Rankom vartomas ar padaryta automatika kazkokia? Koks talpumas? Aisku jei ten inkubatorius, nes bent is pirmo isspudzio man taip pasirode.
inkubatorius ten, rankomis vartomas, telpa apie 700vnt putpeliu kiausiniu, trys kaitrines lempos, ir elektroninis termoreguliatorius, atidave geras zmogus, kuriam nebereikejo ir dar apie 20 narveliu (15-20putpeliu talpos), tai ir nusprendziau pabandyti.
As is zarasu jei domintu rasyk parduociau po 15lt/vnt bet cia pernai metu perinimo. Arba jei nori planuoju perinti truputuka veliau. Tai galeciau parduoti issiritusiu po 3lt/vnt. Greit jos uzauga. Uz ta pacia kaina iseitu daug daugiau tau galvu. Plius dar paskerdus bachurus turetum puikios mesytes sriubon.
Sveiki, putpeliu augintojai. Uzsimaniau as uzsiauginti irgi viena kita desimti putpeliu, va tik man idomu dauk kur raso kad yra mesines putpeles , kaip supratau tai faraonines putpeles. Tai va gal kas zino kokia ju skerdienos iseiga gramais ir ar jos irgi deda taip pat intensyviai kaip ir kitos putpeles?
Sveiki, putpeliu augintojai. Turiu klausima, nuo ko gali stipti putpeles, nusipirkau dedancias 5 vnt, parsivezus dar sudejo po kelis kaiusinius ir daugiau jau trecia menesi nededa, menesio pradzioj viena pasitiesusia radau, nesenai dar viena cia man senas ikiso ar kazkokios liogos jas puola, siaip lesa, judrios, nieko blogo nepastebejau, kas cia galetu buti? Padekit, patarkit, taip norisi putpeliu kiausiniu vaikams, o ju ner. Lesinam kombikormu.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume