kilo tokia ideja, sakau gal kas palaikys, ju nuostatai pakankamai kilnus, kodel gi nepasinaudoti puikia ideja, galetu buti tarkim savitarpio pagalbos klubas, tarkim kas nors nespeja kulti arba vezti tai parasho sos ir ziurek atsiranda pagalbos ranka, na ir tt ir pns
Užsiregistravo: 2006 Lap 29 00:43 Pranešimai: 773 Miestas: joniskis
mintis gal ir gera tik mes esame LT ir tarpusavyje kazin ar sutartume Nors jei viska konkreciai suderintume klubo nariai tarpusavyje galetu vienas kitam padeti o spec kaina
pilnai sutinku ir palaikau tik reikia suformuoti griestas zaidimo teisykles Cia matau nedgi ir toki varjanta kai vieni zino kokia chalturke ir patis neturi kada jos imtis gali ja praleisti kolegoms uz pvz 10 procentu
na pilnai tikiu kad is kauno pas mane kulti nevaziuotum, bet yra aplinkui pakruojieciu kurie galetu buti man naudingi ir kuriemsbuciau as naudingas, taip ir su kitais rajonais
o apie ikainius ash negalvojau, sakydamas rotary klubas turejau omenyje ranka ranka plauna
Užsiregistravo: 2007 Lap 04 00:05 Pranešimai: 2000 Miestas: Kaunas-Tauragės raj.
Ūkio dydis: 0
voras rašė:
na pilnai tikiu kad is kauno pas mane kulti nevaziuotum, bet yra aplinkui pakruojieciu kurie galetu buti man naudingi ir kuriemsbuciau as naudingas, taip ir su kitais rajonais o apie ikainius ash negalvojau, sakydamas rotary klubas turejau omenyje ranka ranka plauna
nebuk toks tikras pzystu ukininka kuris vazineja halymindamas is kauno i baisiogala ir radviliski
Užsiregistravo: 2007 Rgs 16 01:14 Pranešimai: 2148 Miestas: Alaus kraštas
Idėja tikrai gera, tik sunku nuspėti kiek kas kokiom paslaugom naudotusi. Gal vertėtu prie diskusijų sukurti naują skilti šalia pardavimo ir pirkimo, dar ir paslaugos, kur galima būtų skelbtis kas kokias paslaugas siūlo ir kam kokių paslaugų reikia arba reiks.
Užsiregistravo: 2006 Gru 04 02:06 Pranešimai: 1144 Miestas: Taurages raj.
arunis rašė:
voras rašė:
na pilnai tikiu kad is kauno pas mane kulti nevaziuotum, bet yra aplinkui pakruojieciu kurie galetu buti man naudingi ir kuriemsbuciau as naudingas, taip ir su kitais rajonais o apie ikainius ash negalvojau, sakydamas rotary klubas turejau omenyje ranka ranka plauna
nebuk toks tikras pzystu ukininka kuris vazineja halymindamas is kauno i baisiogala ir radviliski
hm zinau ir as toki verslininka, gal cia tas pats.
o siaip rotari klubuose vyksta verslo ideju generavimas, tos idejos labiau globalines. susibure verslininkai cia labiau masto kaip visuomene pastatyt ant koju. viso to rezultatas aiskus, kuo visuomene geriau gyvens tuo verslas labiau klestes. save gerbiantis verslininkas beveik privalo buti garbingo rotari nariu. taigi nemaisykite normaliuose rotari klubuose verslininkai vienas kitam rankos neplauna. musu atveju as pvz kol kas neisivaizduoju kaip galetu toks klubas funkcionuoti. o mestis i kazkoki kluba tam kad is kito rajono atvaziaves kaimynas pigiau nukultu....
As nieko protingo negaliu pasakyt, bet man tai ir nerimta. Be to, dar pavydo jausmas labai figuruoja. Pamenu dar visai snarglius buvau... Atejo kaimynas, praso tecio: negaletum man nupjaut zole, ten tokios duobes, dar akmenu yra. Bijau savo arkline sulauzyt...
Rotary (angl. rotation – sukimasis, kaita) – tarptautinis labdaros klubas, jungiantis aukštos reputacijos verslininkus ir profesionalus. Bendrija, laikydamasi tarnavimo idealo, vykdo humanitarinius projektus, ugdo ir skatina dorovinius profesinės veiklos pradus, tarptautinį tarpusavio supratimą, gerą valią ir taiką.
Klubo pavadinimas kilęs nuo tradicijos organizacijos veiklos pradžioje kas savaitę rinktis vis kitoje vietoje.
Klubo nariu tampama pakvietus vienam iš tikrųjų narių, neprieštaraujant kitiems klubo nariams bei sumokėjus stojamąjį ir kasmetinį nario mokestį. Kiekvienai profesijai ir verslui klube gali atstovauti tik vienas tikrasis narys. Klubo narys yra pasaulinės Rotary organizacijos – Tarptautinio Rotary (Rotary International) – narys.
Kiek žinau kiekvienas rajonas turi po tokį klubą ir kurti dviratį iš naujo, kai jis jau sukurtas tikrai neverta Daugiau info rasite čia: www.rotary.lt
Užsiregistravo: 2007 Rgs 16 01:14 Pranešimai: 2148 Miestas: Alaus kraštas
Girdėjau, kad vakaruose egzistuoja tokie tarpininkai, kurie suveda tuos kuriems reikia atitinkamų paslaugų ir tuos kurie jas siūlo (čia aš ne apie sex, bet apie žemės ūkį). O tam tarpininkui neblogai nubyra. Taip, kad kas valdo info, tas valdo pasaulį.
na nereikia suplakti visko taip i kruva, ash tik kalbu apie savitarpio pagalbos ideja, o jus gvildenate globaline rotarry paskirti.
temoje panaudojau skambu pavadinima, nes kitaip jos niekas nebutu skaites, kai sako marketingas
taigi butu idomu paskaityti idejas kaip ka nors panashaus padaryti, o ne kaip tas zemes ukis tershia tikraji rotarry klubo varda, beja pazistu keleta zmoniu rotoriu visai ne verslininku, yra seniunu, yra mokytoju ir tt
visai nebutina vogti kazkieno varda, galima susigalvoti savo
beja cia buvo tik ideja, kuri pagal kritikuojanciu skaiciu matau kad tikrai tuojau numirs
Paskutinį kartą redagavo voras 2008 Bir 12 14:16. Iš viso redaguota 1 kartą.
nekibkim prie pavadinimo ji gali patis sugalvoti Reikia tik kad atsirastu atskira vieta kur galma butu pasiulyti paslaugas ir ju paprasyti O kas liecia tarpusavio pagalba tai turetu buti taip kad forumo nariai kitiems forumo nariam atliktu paslaugas su tam tikrom nuolaidom dalintusi halymais jei patis neikanda ir ttMintis tokia kad neprisipirksi visu rusiu padargu o esant tam tikrom situacijom geriau issinuomoti reikiama padarga nei atlikti darba belekaip Neretai ir laikas spaudzia...
Sita ideja gera reikia tik sukurti zaidymo teisikles ir ja istobulinti
o gal paviks pasiekti toki lvl kai forumiecia turintis sandelius pazdavinies grudus zemesukis.com vardu manau kiekis butu ispudingas ir idomus pirkejems Cia butu kooperacija be jokiu investiciju Tokiu atveju ir eksperta galma butu pasisamdyti
Svarbiausei sukurti zaidimo teisikles
reikia tiktai noro O laikas yra pinigai jei neturi laiko tada moki pinigus jei turi laiko gali ji paverti pinigais Seip per forumo lauko diena prie alaus reiktu uzvesti tokia diskusija nes sitoa idejos turi dideli potenciala tik reikia susidelioti veiksmu plana rementis vakarieciu patirtimi . o gal jei ka kitamet zemesukis.com bus stambiauses LT zemes ukio paslaugu teikimo koordinatorius ir grudu pardavimo operatorius
o adminai tai ir ES parama gali prasukti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume