Ūkio dydis: 0
kakzkaip visdelto man atrodo tema labiau tiktu i technikos foruma, o tai dabar cia gaunas laisva tema kaip apie kokias mergas , o is tikro reikalas rimtas kaip turi buti.
shaulinis rašė:
na kadangi jau gavosi tokia diskusija tai naują temą sukursiu. ar reikalingi nauji skyriai forume
Galima apklausa padaryti, bet balsavime del pasiulytu nauju skyriu sukurimo balsuociau pries. Temos gal ir naudingos. Augalininkystes skyriuje diskutuojam apie chemija augalu apsaugai, technikos apie technikos prieziurai. Panasiai ir su technologijomis. Man gal visai neidomu kokia technologija naudojama tiusiu auginimui ir pan. Nauju skyriu gali prigalvoti ir daugiau, bet juos laisvai galima pakisti po esamais.
Užsiregistravo: 2007 Rgs 16 01:14 Pranešimai: 2148 Miestas: Alaus kraštas
Valdžia prigalvoja naujų ministerijų, o mes skyrių... Viskas čia aiškiai išdėstyta ir manau nieko nereikia keisti, nes bus kaip supermama.lt , skyrių tiek kiek miške medžių, negalima nieko rast.
Užsiregistravo: 2008 Sau 31 21:22 Pranešimai: 5859 Miestas: Kėdainiai
drapox rašė:
Valdžia prigalvoja naujų ministerijų, o mes skyrių... Viskas čia aiškiai išdėstyta ir manau nieko nereikia keisti, nes bus kaip supermama.lt , skyrių tiek kiek miške medžių, negalima nieko rast.
bandei? Jei rimčiau tai aš ne už naujų kūrimą o esamų sutvarkymą poskyriais (pvz vien MTZ kiek temų) na ir tt ir pan, bet tiek to į diskusija nesikišiu man įdomi jūsų nuomonė P.S dziedui , manyčiau atvirkščiai tai rodo, kad forumas labai išsiplėtė, išaugo.
na jo, forumo apimtys dabr kur kas didesnes nei pries du metus, apie issikvepima tai ne minties manau nera, buvo mtz ir liks, taigi vien apie juos kiek diskusiju tik paziurekit
shaulinis rašė:
drapox rašė:
bandei? Jei rimčiau tai aš ne už naujų kūrimą o esamų sutvarkymą poskyriais (pvz vien MTZ kiek temų) na ir tt ir pan, bet tiek to į diskusija nesikišiu man įdomi jūsų nuomonė P.S dziedui , manyčiau atvirkščiai tai rodo, kad forumas labai išsiplėtė, išaugo.
Del sutvarkymo ir rimtos prieziuros tai sutinku, bet kas imsis viska perskaityti apjungti ir sukelti ten kur priklauso? Manau butu naudinga jei imanoma suprogramuoti kad tema turetu potemes ar kaip jas pavadinti. Tarkim tema javu kombainai. Potemes - patobulinimai, koki kombaina pirkti ir t.t.
sitai visi supranta, bet tokia zygdarbiui reikia begale leiko skirti, o po to zygdarbio kiekviena pasisakyma pirma siusti cenzurai kuri nuspres i kuria poteme talpinti, ziauru
Užsiregistravo: 2008 Sau 31 21:22 Pranešimai: 5859 Miestas: Kėdainiai
K_Nerijus rašė:
shaulinis rašė:
drapox rašė:
Del sutvarkymo ir rimtos prieziuros tai sutinku, bet kas imsis viska perskaityti apjungti ir sukelti ten kur priklauso? Manau butu naudinga jei imanoma suprogramuoti kad tema turetu potemes ar kaip jas pavadinti. Tarkim tema javu kombainai. Potemes - patobulinimai, koki kombaina pirkti ir t.t.
Užsiregistravo: 2006 Sau 12 04:18 Pranešimai: 1472 Miestas: sakiu raj
Ūkio dydis: 0
yra toks forumas audiklubas ten yra tokia skiltis garazas ir ten diskutuoja apie kiekvieno problema. O pas mus jau per daug sumaisyta pelai su grudais, taigi manau naivu butu tiketis apie tu pelu ir grudu skirstyma.
Užsiregistravo: 2006 Sau 23 20:57 Pranešimai: 3408 Miestas: Kauno r.
Mūsų forumas ir taip jau pakankamai smulkus, o jūs norit dar papildomų kamarų prikept. Kam to reikia? Tik papildomas galvosūkis lankytojams kur kokią temą kurt ar komentarą rašyt, plius dar daugiau darbo moderatoriams. Aš dar keletą skilčių apjungčiau į krūvą, o ne smulkinčiau. Kiek čia yra profesionalių sodininkų pavyzdžiui? 99 proc lankytojų šitoj sritį yra mėgėjai - tai apie šakų genėjimą galima ir laisvose temose pašnekėt, nes tai laisvalaikio užsiėmimas. Visokie skundų kampeliai ir šiukšlynai - bereikalingai apkraunamas puslapis beverte informacija.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume