:D Aš jau tiek pripratau būti kaltinamas visokiais būtais nebūtais dalykais, kad jau vienodai šviečia kas kokį interesų konfliktą įžvelgs Koks skirtumas vienu akmeniuku daugiau ar mažiau mano darže, vistiek jų ten visas kalnas
Kaip tik nemetu akmens, sakau kaip atrodo iš šono. Vienam poste vienas už kitą keliat tostą, kitam - smalos kibirą. Aš nei už vieną, nei prieš kitą, pripažinimą kovojat skirtingais keliais, bet tikslas tas pats. Abu kieti riešutėliai, tai ką daugiau ir bepridursi
na, bet as ir ne moderatorius o kokia texnika zmogus dirba, man atsiprasant, nusišikt, kol prie tos jo naudojamos texnikos, nereik prikinkyt kazko zinomo.... Rimvydai, pats rinkaisi, zinai niuansus....zmones perka uz savus pinigus, todel durniais ju laikyt negaliu. kiekvienas apmasto savo pirkini.... todel tavo pamastymai purkstuvu temoj, o visa kita, tik zaidimas, kuri zaidzia visi, kazkiek susije su firmom. galeciau pavaryt konkretu pavyzdeli i dojaus darza, bet kam nuo to bus geriau.....
supranti, tavo pranesimai faktiskai gaunasi kaip oficiali firmos pozicija, klausimas ar tu isviso gali tokius posmus rashyti, kalbek uz asmeni o ne uz servismena, nevirsyk igaliojimu, manau supranti apie ka as kalbu
Užsiregistravo: 2008 Sau 31 21:22 Pranešimai: 5859 Miestas: Kėdainiai
kapsukas rašė:
shaulinis rašė:
:D Aš jau tiek pripratau būti kaltinamas visokiais būtais nebūtais dalykais, kad jau vienodai šviečia kas kokį interesų konfliktą įžvelgs Koks skirtumas vienu akmeniuku daugiau ar mažiau mano darže, vistiek jų ten visas kalnas
Kaip tik nemetu akmens, sakau kaip atrodo iš šono. Vienam poste vienas už kitą keliat tostą, kitam - smalos kibirą. Aš nei už vieną, nei prieš kitą, pripažinimą kovojat skirtingais keliais, bet tikslas tas pats. Abu kieti riešutėliai, tai ką daugiau ir bepridursi
matai , kiek suprantu daugumai, iš šono atrodo, kad Shaulinis = dotpro, Gatawas = fendas ir dvi firmos pliekiasi tarpusavyje Realiam gyvenime, mano ir Andriaus "komerciniai interesai" susikerta tik ties keliais kombainų modeliais ir tiesa sakant realiam gyvenime mums dar neteko "kaktom susidurti" . Visą kitą yra paprastas, žmogiškas bendravimas, nei tai priešiškas nei tai draugiškas. Kai manau, kad jis teisus aš jį palaikau, jei manau, kad neteisus nepalaikau. Žinoma galiu ir aš klysti su savo vertinimais, taip pat ir jūs skaitydami iš šalies galite susidaryti klaidingą nuomone apie tai kas vyksta, toks jau tas gyvenimas. O dabar atidžiau pasidairykit, kad ir tam pačiam forume, ar nerasit daugiau panašių pavyzdžių, o gal kai ką ir sau pritaikysit tikiuosi tai bent šiek tiek prisidės prie tarpusavio pagarbos ir ... na bent jau pabandymo suprasti vienam kitą
Andrius savo srities profas, be jokios abejonės. Ir man, asmeniškai, labai įdomu paskaityt ir išgirst jo nuomonę apie įvairius ž.ū. technikos niuansus.Tačiau, bent jau mane, pastoviai nervina ta jo pozicija, tipo "parašau komentarą o dabar visi pulkit, nes aš Gatavas t.y. Fendt, aš brangus, būtinai mane dėl to pulkit". Na atitinkamai žmonės ir reaguoja (ne tik moderatoriai). Patikėk, Andriau, kurie protingi žmonės, tie atsirenka, kas yra gerai, na o neapsiplunksnavusiam snargliui ar amžinai viskuo nepatenkintam niurzgai visada viskas bus negerai (ir nereikia dėl to susireikšminti, tipo "šito pranešimo autoriaus nuomone dažniausiai nesutampa...." ir t.t.). Nors Shaulinis irgi negali būti nešališkas šitame forume, tačiau ir jis sulaukdavo (ia) pastoviai įvarios kritikos savo atžvilgiu, tačiau bent jau pastoviai nestovi "boksininko pozicijoje", kaip prieš tai minėtasis kolega. No offence, Andriau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume