Get Adobe Flash player
Dabar yra 2012 Geg 24 14:11

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2011 Vas 23 13:55 
Atsijungęs
Apšylantis

arimas rašė:
darbo sauga darbe, buvo ir bus viena skaudziausiu problemu susijusiu su nelaimem.Reikalavimu yra daug ir visokiu, nesamoningu, kaip pavyzdziui;vairuotojas lipo ant masinos uzdengt grudu, nukrito ,susilauze koja,pasirodo tam turi turet kopecias, nebet kokias, su serfitikatu ir......netgi jei viskas atsitiko pagal visas intstrukcijas , visa atsakomybe nesa darbdavys. Tai va, mano reziume, gamyba yra gamyba ir nelaimiu neisvenksit vienokiu ar kitokiu, tam yra draudimas, reikia draust darbo vietas, tada kad ir kas atsitiks ,nors finansiskai nepaliksim darbininka basa.
nesupratau jei darbuotojas yra oficialiai ydarbintas tai jis man atrodo yra apdraustas o darbdavio pareiga yra kiekvienam darbuotojo zingsniui sukurti instrukcijas ir supazintinti darbuotoja ir jis turi pasirasyti atatinkamam zurnale ogal klystu

Į viršų
 Aprašymas  

Detalus pranešimo aprašymas
StandartinėParašytas: 2011 Vas 24 15:16 
Atsijungęs
Apšylantis
Vartotojo avataras

Ūkio dydis: 23
arimas rašė:
darbo sauga darbe, buvo ir bus viena skaudziausiu problemu susijusiu su nelaimem.Reikalavimu yra daug ir visokiu, nesamoningu, kaip pavyzdziui;vairuotojas lipo ant masinos uzdengt grudu, nukrito ,susilauze koja,pasirodo tam turi turet kopecias, nebet kokias, su serfitikatu ir......netgi jei viskas atsitiko pagal visas intstrukcijas , visa atsakomybe nesa darbdavys. Tai va, mano reziume, gamyba yra gamyba ir nelaimiu neisvenksit vienokiu ar kitokiu, tam yra draudimas, reikia draust darbo vietas, tada kad ir kas atsitiks ,nors finansiskai nepaliksim darbininka basa.

Jo, draudimas yra išeitis. 2000 metais dirbau užsienio įmonėje, man skyrė automobilį, su kuriuo įvažinėdavau apie 60000 km per metus. Tai ta įmonė mane apdraudė 260000 Vokietijos markių sumai (Euru tada dar nabuvo). Ačiū Dievui, neteko patirti jokio nelaimingo atsitikimo.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Vas 24 23:36 
Atsijungęs
Senbūvis
Vartotojo avataras

saracenas rašė:
arimas rašė:

Jo, draudimas yra išeitis. 2000 metais dirbau užsienio įmonėje, man skyrė automobilį, su kuriuo įvažinėdavau apie 60000 km per metus. Tai ta įmonė mane apdraudė 260000 Vokietijos markių sumai (Euru tada dar nabuvo). Ačiū Dievui, neteko patirti jokio nelaimingo atsitikimo.

Jei turi antrą pusę, kaži ar ir jin taip pat dėkinga Dievui, kaip ir tu. :)
Čia šiaip lyrinis juodojo humoro nukrypimas. :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Vas 26 03:02 
Atsijungęs
Apšylantis
Vartotojo avataras

Ūkio dydis: 23
drapox rašė:
saracenas rašė:
arimas rašė:

Jei turi antrą pusę, kaži ar ir jin taip pat dėkinga Dievui, kaip ir tu. :)
Čia šiaip lyrinis juodojo humoro nukrypimas. :)

Ne. Ji gobši. Tokia suma jai tik terlionė. Nebent milijonu kitu būtų kvepėję, gal tik tada nebūtų Jam dėkinga. :mrgreen: :mrgreen:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bal 11 00:18 
Atsijungęs
Moderatorius
Vartotojo avataras

Pažymėjimą kaip ir turiu jau, galėčiau įdarbint žmogų, bet panašu kad tada problemos tik prasidės. Viską padaryt pagal reikalavimus praktiškai neįmanoma, tiksliau pasakius finansiškai skausminga labai, plius dabar atsiranda prievolė siųst darbo inspekcijai kasmetines ataskaitas, kurių neužpildysi be samdytos firmos atliktų rizikos vertinimų. Gal kas bandėt kitokius samdos variantus? Kažką galima suregzt, kai darbuotojas įkuria individualią įmonę ir ūkininkas perka jo paslaugas.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bal 11 18:17 
Atsijungęs
Senbūvis

arimas rašė:

pats sakai kad visko padaryti neimanoma pagal reikalavimus, o draudimas labai abejoju kad ismokės pinigus jei dasikas kad kopecios be sertifikato buvo - sakys nedraudiminis ivykis

Į viršų
 Aprašymas  

Detalus pranešimo aprašymas
StandartinėParašytas: 2011 Bal 12 21:41 
Atsijungęs
Apšilęs

darbų sauga tvarkė SDG kursai 300 lt ir instrukcijos nelegaliai kainavo 1000 lt.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Bal 14 15:38 
Atsijungęs
Naujokas

Ūkio dydis: 45
Sveiki, suprantu, kad daugeliui jūsų darbo sauga Jūms yra visiškai nežinoma sritis vieniem dėl kad nėra samdomų darbuotojų, kitiem kad nėra lėšų ir rizikuojate, o gal tiesiog ignoruojate. Tačiau labai dažnai mūms tenka susidurti su nelaimėmis ypač bendrovėse, kur technika yra pasenusi, kai įvyksta nelaimingas atsitikimas.
Beje neprisitačiau esu smulkus ūkininkas iš Kauno raj. bet pagrindinė mano veikla yra susijusi su darbo sauga.
Galim su norinčiais padiskutuoti apie darbų saugą ūkininkų ūkyje :)

Replikuodamas paskutinį komentarą: siūlyčiau visus mokymus, kad ir tas pačias instrukcijas ieškoti ir klausinėti kainų keliose saugos kompanijose, nes pradinė kaina dažniausiai būna labai didelė. Nežinau kokias instrukcijas paruošė Jums SDG tačiau suma palyginus yra nemaža,o mokymai taip pat kaina viršija palyginus su rinkos kaina.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Gru 23 01:21 
Atsijungęs
Apšylantis

Ūkio dydis: 140
na kainos nemazos, sia savaite pas mus vede kursus uab''darbo sauga'', tai darbo saugos pazimejimo kaina 270lt, priesgaisrine 120lt. po nauju zada sugriestinti reikalavimus, beje visos instrukcijos galioja tik iki geguzes men,

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

UAB IRLIDA - Prekyba atsarginėmis žemės ūkio detalėmis

Linksmas Tinklapis | Nemokami skelbimai | Namu projektai | Butų nuoma | Lėktuvų bilietai

Sukurta naudojant phpBB ©