Labas turiu traktoriuką ISEKI TX 15 ar panašus. Galia 15 ag, svoris 530 kg dvitiltis. Ar pajėgtų jis patraukti bulvių sodinamąją vienvagę, o gal dvivagę. laukiu atsiliepimų iš tų kas turi panašų ir dirba. Frezuoja su 1.3 m freza, kur žemė dirbta eina lengvai, o dirvonams įsavinti reikia 3-4 kartus važiuoti.
Labas turiu traktoriuką ISEKI TX 15 ar panašus. Galia 15 ag, svoris 530 kg dvitiltis. Ar pajėgtų jis patraukti bulvių sodinamąją vienvagę, o gal dvivagę. laukiu atsiliepimų iš tų kas turi panašų ir dirba. Frezuoja su 1.3 m freza, kur žemė dirbta eina lengvai, o dirvonams įsavinti reikia 3-4 kartus važiuoti.
o pluga koki velki 1ar 2 korpusu po kiek uzgriebis
Pluga velka vienvagi 35 cm uzgriebis , gylio nezinau, bandziau ir dvivagi lengvoj dirvoi ir kai sausa traukia, bet sunkokai, tai viena pluga nuemiau.
Aš tai pasidariau iš arklinio pluga tempia kaip arkliukas vieno korpuso KUBOTA B1600 4wd. Dabar darausi drapaka bandysiu deti 7 arba 9 S raides kai isbandysiu parasysiu. Ka paveža. Manau kad turetu pavezti bet pas mane yra labai kalvota zeme apie namus.
NU, bet vikrumo, tai reikalaujantis dalykas. Manau taip: ant mažų laukų freza geriau, ant didelių traktoriaus jau didesnio reiktų. Ašku, su kultivatorium žymiai greičiau. Būtent tokio dydžio laukui, kaip kultivuojamas, geriau freza. Aš jau pradedu nusivilti šitais žaisliukais. Nusipirkau žolės smulkintuvą "Agma" iš litechnijos, prie iseki tx 15, šūdas paskutinis, net sureguliuoti neina, aukščiausiai pakeltas smulkintuvas skuta velėną nors tu ką, reikia ant hidraulo laikyti, o tada neišeina vienodas aukštis. Vaizdas toks, kad tik su freza ir išeina dirbti šiteim traktoriukams. p.s. Nuomonė gali būti subjektyvi, nes pastaruoju metu piktas aš ant jų, nepateisino lūkesčių traktoriukas.
Sveiki, as turiu smulkintuva pirkta kretagroje tai juo patenkintas,pjaunu ir labai didele zole. Aisku tai ne vejapjove, labai lygiai nenupjausi, bet man svarbiausia kad paskui nereikia rinkti zoles. Pjovimo auksti as sureguliuoju gale esancio volo pagalba. Pernai pjoviau bulvienojus, sunyko per pora dienu, nei rinkt nei ka.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume