Užsiregistravo: 2007 Bal 22 14:55 Pranešimai: 1090 Miestas: Kursenai
Kaimynas turi veisliniu Angus veisles banda www.angus.lt uzeik pasiskaitysi siaip tai labai jaukus kai pas ta kaimyna buvom tai keletakartu pasauke ir is viso lauko suejo banda didziausia .labai nereiklus pasarui.pacias prasciausias vietas gali aptvert ir jie puikiausiai nues
siaip tai labai jaukus kai pas ta kaimyna buvom tai keletakartu pasauke ir is viso lauko suejo banda didziausia .labai nereiklus pasarui.pacias prasciausias vietas gali aptvert ir jie puikiausiai nues
Užsiregistravo: 2007 Sau 12 01:35 Pranešimai: 838 Miestas: Už manęs jau Latvija
Šiai dienai Antano ūkis tai viena iš geresnių veislinės medžiagos paieškos vietų Lietuvoj. Kita vieta kur galima pasižiūrėti veislinės medžiagos Karalio ūkis Šakių raj. Bet šie ūkiai turi vieną didelę bėdą, neturi gerų specų gyvuliam prižiūrėti, gaspadoriai stipriai užsiėmę o samdiniai nelabai gerai supranta ko reikia galvijams. Dar yra ūkis Dauguose (Alytaus raj.) ir Saliamoje (Marijampolės raj) iš šių ūkių galima pasimokyti kaip ir ką daryti bet aš veislinės medžiagos juose tikrai neieškočiau. Daugiau rimtesnių augintojų aš Lietuvoj nežinau, gal būt mano informacija yra pasenus?.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume