Pas mane tai viskas kaip akmens amžiuje. Su dviračiu greičiau nuvažiuotau.
Paėmiau Omni Conekt, nes joks kitoks neima pas mane. Greitis turėtų būti 124 Kb/s taip rašo, bet jei 50 yra tai ko gero gerai.
Užsiregistravo: 2007 Sau 11 14:03 Pranešimai: 4630 Miestas: KEDAINIAI
erdves. iki 2Mb/s. sutartis baigiasi, galvojau keist ka, bet pazystamas, atkalbejo. sake ne uz kalnu 70 Mb/s, sklidimas kaip TV bangu. jis uzsiimineja tais dalykais. pagyvensim, pamatysim
Užsiregistravo: 2006 Bal 06 00:46 Pranešimai: 597 Miestas: anyksciai
Taigi, pas mane irgi conectas bet tas 70Mb/s ne taip jau greit bus, balticum tik gal 10 pabaigoj zada dengt 85proc. Lietuvos, tik zada, bet ir tas neaisku ar mane miske pasieks, nes nuo boksto normaliai iki 5km ima, ir jis vadinas WiMAX.
Užsiregistravo: 2006 Spa 24 13:05 Pranešimai: 1136 Miestas: Vilnius
nerijus2 rašė:
nes nuo boksto normaliai iki 5km ima, ir jis vadinas WiMAX.
Tai kad šią savaitę laikraštyje "verslo žiniose" buvo straipsnelis, kur Omnitel kažkos dėdulė kompetetingai pareiškė, kad wimax-atgyvena ir neverta jo net pradėti diehti. Tipo, ateities technologija-4G ryšys.
Ūkio dydis: 25
nerijus2 rašė:
Taigi, pas mane irgi conectas bet tas 70Mb/s ne taip jau greit bus, balticum tik gal 10 pabaigoj zada dengt 85proc. Lietuvos, tik zada, bet ir tas neaisku ar mane miske pasieks, nes nuo boksto normaliai iki 5km ima, ir jis vadinas WiMAX.
Tai cia bus kazkas panasaus i WiFi, wirless'as kazkoks bus, nu jei kaina bus padori ir netrukines rysys tai mesiu lauk as ta mikrovisata, bet jauciu dar negreit sitai bus.
Užsiregistravo: 2006 Bal 06 00:46 Pranešimai: 597 Miestas: anyksciai
Nu taip tipo WiFi, bet neaisku kaip ten su tuo rysiu bus, o omnitelis tai daug sneka, ir kas isto ju rysio, as givenu apie 7km nuo boksto, ir paprastas risys š... o 3g visai nesiekia, o uzstoja boksta geras puskilis misko
Užsiregistravo: 2006 Gru 04 02:06 Pranešimai: 1144 Miestas: Taurages raj.
Ukius_bulvinskis rašė:
nerijus2 rašė:
Tai cia bus kazkas panasaus i WiFi, wirless'as kazkoks bus, nu jei kaina bus padori ir netrukines rysys tai mesiu lauk as ta mikrovisata, bet jauciu dar negreit sitai bus.
tu pasiziurek gal pas tave kokio meganeto optika ateina jei kauno mieste gyveni. ten per 10Mb/s gauni tai gali ziuret filma ir kita tuo paciu metu pustis. o siaip skaiciau pasaulyje jau yra 1G/s greitis
Vartotojai naršantys šį forumą: Google Adsense [Bot] ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume