Kaip dirbantis su tuo, galiu pasakyt, kad nuostolių niekas nepadengs, prašymas bus peržiūrėtas ir atmestas. Kaip tik šiandien ir buvo įvykis, veislinės ožkas išpjovė, o žmogus gaus špygą. Reikia laukti įstatymo pasikeitimo.
:lol: na jūsų išradingumui ribų nėra šautuvas,aviganius iš kaukazo ar padachės...kaimyną medžiotoją nusamdyt- va šita mintis man labiausiai patiko O jei rimtai,tai aišku,kad nėra padėties be išeities,tik kad ta išeitis labai jau paini... manau jei būtu taip paprasta juos sumedžioti,tai gal jų tiek tikrai neslankiotų,gudrūs gi žalčiai o valdžiai tai nusišvilpt kas ką pjauna-tai faktas
Klausyk Aukštaite, jei jau nenori tyliai ramiai pasėdėt su šautuvu, tai yra tokios propano-butano patrankos. Aš tokią naudoju braškems nuo paukščių saugot. Esmė ta, kad prijungi ją prie buitinio dujų baliono ir ji periodiškai šaudo. Garsas kaip iš medžioklinio, periodiškumą gali reguliuot. Vilkas atsargus padaras, išgirdęs šūvį tikrai neis į tą pusę. Jomis prekiauja Graderlitas, kaina apie 1000 - 1500 Lt. Na, nebent bijai, kad karvutės iš baimės pačios į mišką pabėgs
Klausyk Aukštaite, jei jau nenori tyliai ramiai pasėdėt su šautuvu, tai yra tokios propano-butano patrankos. Aš tokią naudoju braškems nuo paukščių saugot. Esmė ta, kad prijungi ją prie buitinio dujų baliono ir ji periodiškai šaudo. Garsas kaip iš medžioklinio, periodiškumą gali reguliuot. Vilkas atsargus padaras, išgirdęs šūvį tikrai neis į tą pusę. Jomis prekiauja Graderlitas, kaina apie 1000 - 1500 Lt. Na, nebent bijai, kad karvutės iš baimės pačios į mišką pabėgs
dar ir tokių monų yra? ir jie legaliai parsiduoda??? čia žinai Misla super idėja,tik velnias kaina kad būtu 10 kartų mažesnė,tai man išvis patiktų o jei rimtai,tai visai gera išeitis,o smarvės jokios nėra? Nes mano kaimynka bobulka mane pačią su tom patrankom į mišką išvarys
dar ir tokių monų yra? ir jie legaliai parsiduoda??? čia žinai Misla super idėja,tik velnias kaina kad būtu 10 kartų mažesnė,tai man išvis patiktų o jei rimtai,tai visai gera išeitis,o smarvės jokios nėra? Nes mano kaimynka bobulka mane pačią su tom patrankom į mišką išvarys
Jokios smarvės nėra, baliono užtenka visai vasarai kasdien šaudant. O kaina kokia yra tokia yra, bet jei išsaugos pora telyčių tai gal ir atsipirks O bobulkos nebijok, po kelių šūvių ji pati į mišką pabėgs Parsiduoda legaliai, juk niekas iš jos neišlekia, aplinkai ji visiškai nepavojinga.
[quote="Misla" Jokios smarvės nėra, baliono užtenka visai vasarai kasdien šaudant. O kaina kokia yra tokia yra, bet jei išsaugos pora telyčių tai gal ir atsipirks O bobulkos nebijok, po kelių šūvių ji pati į mišką pabėgs Parsiduoda legaliai, juk niekas iš jos neišlekia, aplinkai ji visiškai nepavojinga.[/quote]
na susisiekiau su ta firmike ir gavau dar kitokį pasiūlymą JAV kompanijos Bird-x garsinė-ultragarsinė baidyklė Yard Gard.Vadybininkas sako,kad šunys girdi ultragarsą ir nemėgsta,o su vilkais tai nežino,bet siūlo išsibandyti...visai gundantis pasiūlymas ir kaina nesi kandžioja.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume