Get Adobe Flash player
Dabar yra 2012 Geg 18 15:01

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2011 Lie 01 02:00 
Atsijungęs
Apšylantis
Vartotojo avataras

naujokelis rašė:
Kaip dirbantis su tuo, galiu pasakyt, kad nuostolių niekas nepadengs, prašymas bus peržiūrėtas ir atmestas. Kaip tik šiandien ir buvo įvykis, veislinės ožkas išpjovė, o žmogus gaus špygą. Reikia laukti įstatymo pasikeitimo.

o kaži veislinių ožkų draudimas nedraudžia? :think:

Į viršų
 Aprašymas  

Detalus pranešimo aprašymas
StandartinėParašytas: 2011 Lie 01 03:22 
Atsijungęs
Tikras Narys
Vartotojo avataras

Aukštaitė rašė:
:lol: :lol: :lol: na jūsų išradingumui ribų nėra šautuvas,aviganius iš kaukazo ar padachės...kaimyną medžiotoją nusamdyt- va šita mintis man labiausiai patiko :clap:
O jei rimtai,tai aišku,kad nėra padėties be išeities,tik kad ta išeitis labai jau paini... manau jei būtu taip paprasta juos sumedžioti,tai gal jų tiek tikrai neslankiotų,gudrūs gi žalčiai :think:
o valdžiai tai nusišvilpt kas ką pjauna-tai faktas

Klausyk Aukštaite, jei jau nenori tyliai ramiai pasėdėt su šautuvu, tai yra tokios propano-butano patrankos. Aš tokią naudoju braškems nuo paukščių saugot. Esmė ta, kad prijungi ją prie buitinio dujų baliono ir ji periodiškai šaudo. Garsas kaip iš medžioklinio, periodiškumą gali reguliuot. Vilkas atsargus padaras, išgirdęs šūvį tikrai neis į tą pusę. Jomis prekiauja Graderlitas, kaina apie 1000 - 1500 Lt. Na, nebent bijai, kad karvutės iš baimės pačios į mišką pabėgs :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Lie 01 14:21 
Atsijungęs
Apšylantis

Va straipsniukas jum. http://www.ukininkas.lt/lt/index.php/ak ... nkus?.html

http://www.medziokle.info/vairios/897-a ... kls-statym

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Lie 01 14:44 
Atsijungęs
Apšylantis
Vartotojo avataras

Misla rašė:
Klausyk Aukštaite, jei jau nenori tyliai ramiai pasėdėt su šautuvu, tai yra tokios propano-butano patrankos. Aš tokią naudoju braškems nuo paukščių saugot. Esmė ta, kad prijungi ją prie buitinio dujų baliono ir ji periodiškai šaudo. Garsas kaip iš medžioklinio, periodiškumą gali reguliuot. Vilkas atsargus padaras, išgirdęs šūvį tikrai neis į tą pusę. Jomis prekiauja Graderlitas, kaina apie 1000 - 1500 Lt. Na, nebent bijai, kad karvutės iš baimės pačios į mišką pabėgs :)

:shock: dar ir tokių monų yra? ir jie legaliai parsiduoda??? :shock: čia žinai Misla super idėja,tik velnias kaina kad būtu 10 kartų mažesnė,tai man išvis patiktų :dance:
o jei rimtai,tai visai gera išeitis,o smarvės jokios nėra? Nes mano kaimynka bobulka mane pačią su tom patrankom į mišką išvarys :D

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Lie 02 03:12 
Atsijungęs
Tikras Narys
Vartotojo avataras

Aukštaitė rašė:
Misla rašė:

:shock: dar ir tokių monų yra? ir jie legaliai parsiduoda??? :shock: čia žinai Misla super idėja,tik velnias kaina kad būtu 10 kartų mažesnė,tai man išvis patiktų :dance:
o jei rimtai,tai visai gera išeitis,o smarvės jokios nėra? Nes mano kaimynka bobulka mane pačią su tom patrankom į mišką išvarys :D

Jokios smarvės nėra, baliono užtenka visai vasarai kasdien šaudant. O kaina kokia yra tokia yra, bet jei išsaugos pora telyčių tai gal ir atsipirks :) O bobulkos nebijok, po kelių šūvių ji pati į mišką pabėgs :lol: Parsiduoda legaliai, juk niekas iš jos neišlekia, aplinkai ji visiškai nepavojinga.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Lie 02 16:19 
Atsijungęs
Apšylantis
Vartotojo avataras

[quote="Misla"
Jokios smarvės nėra, baliono užtenka visai vasarai kasdien šaudant. O kaina kokia yra tokia yra, bet jei išsaugos pora telyčių tai gal ir atsipirks :) O bobulkos nebijok, po kelių šūvių ji pati į mišką pabėgs :lol: Parsiduoda legaliai, juk niekas iš jos neišlekia, aplinkai ji visiškai nepavojinga.[/quote]

na susisiekiau su ta firmike ir gavau dar kitokį pasiūlymą JAV kompanijos Bird-x garsinė-ultragarsinė baidyklė Yard Gard.Vadybininkas sako,kad šunys girdi ultragarsą ir nemėgsta,o su vilkais tai nežino,bet siūlo išsibandyti...visai gundantis pasiūlymas ir kaina nesi kandžioja. :think:

Į viršų
 Aprašymas  

Detalus pranešimo aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 21 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

UAB IRLIDA - Prekyba atsarginėmis žemės ūkio detalėmis

Linksmas Tinklapis | Nemokami skelbimai | Farming Forum | Linksmiausias | Namu projektai | Butų nuoma | Lėktuvų bilietai | Land for Sale in USA | Blueberries | Funny Pictures

Sukurta naudojant phpBB ©