neri rašė:
Vaziuosiu ir as, tik, kad girdejau nelabai noriai parodoje dalyvauja tie augintojai kurie palaiko gerus santykius su prof. C. Jukna. Labai gaila gero zmogaus atidave zmogus visa dusia, visas idejas, o jam kaip su gyvuliu antriniu produktu i akis.
Buvau parodoje.Neri,turėjote pastebėti kad visi didieji mėsininkai ten dalyvavo: Vaiteliai,R.Rimkus,Atkočių agroservisas ir Atžalyno bendrovė,Radžiūnų agrofirma,ŽŪB Draugystė,Cicėnų ūkis,A.Čimolonsko ūkis,A.Banionio ūkis ir t.t.
Man patiko tas reproduktorių vertinimas echoskopu.Gaila nespėjau sudalyvauti teorinėje paskaitoje apie vertinima,buvau tik praktinėje dalyje.
Apie profesorių Č.Jukną visokių nuomonių yra...teko skaityti dviejų laikraščių kaimui "kovą".Viename jis buvo liaupsinamas,kitur-puolamas.Aš savo nuomonę susidariau,bet kadangi nesu asociacijos narys ir tiesiogiai su juo nesusidūriau,tai nekomentuosiu.Na bet parodoje buvo girdėti žmonių šnekos apie buvusį asociacijos vadovą prof.Č.Jukną,jos labai įdomios
Prižadu įkelti nemažai nuotraukų iš parodos,tik tai padarysiu po keletos dienų,tad kas nebuvote,galėsite pasižūrėti.