fendj rašė:
sigis rašė:
Susijęs su galvijininkyste?
fendj rašė:
tai negi nieks neturi

Raimisx rašė:
problema... pats ieskojau...
Vylukas rašė:
Radviliškio gamybos netinka?
O pasigaminti galima iš dviejų evolventinių krumpliaračių.Aišku ne pramoninį.
Raimisx rašė:
Vylukas rašė:
Radviliškio gamybos netinka?
O pasigaminti galima iš dviejų evolventinių krumpliaračių.Aišku ne pramoninį.
skelk smulkiau

Vylukas rašė:
Mačiau pas vieną liaudies meistrą.Du paprasčiausi "dantračiai" ,kuo platesni,tuo našesnis bus.Nesigilinau į apsukas,variklių galingumus,bet esmė tame,kad paduodi grūdus į jų susilietimo vietą ir apačioje krenta dribsniai.
Spėju,geras variantas gautųsi grūdus praleidus per paguldyta krumpliaratinį fekalinį siurblį

Tik apsukas reikėtų gerokai mazinti.
sigis rašė:
Kažkada buvo mintis perleisti grūdus per NŠ tipo tepalo siurblį.
unia rašė:
turiu pirkes is keskiniu skiold firmos 1 tonos nasumo4.5 kw varilis ir dvieju volu,padaro kaip pardesi buna aviziniai dribsniai,uz miltus tipo geriau isisavina bet kaip istikro tai as nepastebejau kad ar pienas pakilo ar dar kas,mokejau 7000 be pvm,prie tris metus.
sigis rašė:
Ar taip ar taip grūdą sumaitoji, bet, mano nuomone, traiškytas grūdas geriau. Deja, pagrįsti negaliu

fendj rašė:
pirkti neapsimoka reikia paciam gaminti

man ta ideja patiko su dantraciais kam moket 7 ar 10 tuks jei gali pats pasidariti tik reike pamatiti kaip atrodo orginalas

visi atsoksta kaip kaina paklause uztat ju mazai yra

Pofke rašė:
aisku kad traiskytas geriau nes niekad neuzkis karvei skrandzio
fendj rašė:
medva rašė:
fendj rašė:
Turiu lenku gamybos nieko ten ypatingo galima ir paciam pasigaminti , pas mane vienas volas sukasi greiciau nei kitas tai tokiu budu dar sudraskomas tas perspaustas dribsnis ,naudoju mesiniams broileriams . Jai ka domina galit atvaziuot ir pasiziuret. 868669064
jegis rašė:
mūsų traiškytuvas gamintas Lietuvoje pas kažkokį meistrelį Plungėje. jo pagrindinis traiškymo mechanizmas sudarytas iš trijų cilindrinių volų, kuriuose su kampiniu šlifuokliu įpjauti griovelei, kad grūdus trauktų. variklis 4,5 kw, o traiško tai visai gerai ir pasigaminti tokį tikrai nėra sudėtinga, tik reikia turėti tekinimo stakles