Užsiregistravo: 2008 Lie 05 21:16 Pranešimai: 912 Miestas: Šiaulių r.
Ūkio dydis: 0
nu as pavasari pk nebeduosiu, bet kvieciams man atrodo persistengiat su siera duodami po 200. Ar tikrai isbandyta ir matoma akivaizdi nauda jusu tyrimais o ne mokslininku?
Ūkio dydis: 1
kada geriausia zieminiam duot npk nes is rudenio negavo. galvoju kaip tik eis uzvaziuot i laukus tada duot po kokia 250 kg ar geriau pirmiau salietra pilt
Ūkio dydis: 70
vytas rašė:
Minduksx rašė:
jo apie ta ankstyva tresima daug kas skeptiskai pradejo kalbet kita savaite pradesiu po truputy ruostis, pirmam tresimui 300kg/ha salietros, o antram dar nezinau, dar tresiu 200kg/ha NPK 16-16-16 ir 100kg/ha amonio sulfato, is rudens buvo tresta NPK 5-15-30 250kg/ha, ka manot apie toki plana? ir kiek antram kartui kazin salietros uzmest?
kam tas sesioliktukas? ir amonio sulfato ne per mazai?
o kodel blogai sesiolitukas? rudeni netresiau pilnos nor mos npk tai sakau pavasary pabarstysiu
Minduksx rašė:
o kodel blogai sesiolitukas? rudeni netresiau pilnos nor mos npk tai sakau pavasary pabarstysiu
Ne, blogai nebus,bet bereikalingas tresimas PK, nes ju normaliai patreses is rudens ir zemele ner muskurdusi visai as manau geriau N dadesi prie pirmo tresimo ir bus gerai.
Ūkio dydis: 70
vytas rašė:
Minduksx rašė:
Ne, blogai nebus,bet bereikalingas tresimas PK, nes ju normaliai patreses is rudens ir zemele ner muskurdusi visai as manau geriau N dadesi prie pirmo tresimo ir bus gerai.
na npk ir rudens viena meta esam netrese kai labai brangios trasos buvo, o vat siemet taip sugalvojau, lygtais atsimenu kad pernai zvanas yra pavasary anksti treses azafoska ar kuo ten
Pas mane tai Mulan veisles kvieciai daug prasciau atrodo nei ada , nors ada mano jau ir sekla labai sena, jau gal C10 o mulan C2 pernai pirkau. bet vat idomu nuo ko tie kvieciai paruduoja ? nes kiek maciau daug umoi pas visus zaliuoja laukai, o pas mane daug rudu plemu yra, ir ne vien pas mane o ir aplink kas zemes turi.
krucius rašė:
Pas mane tai Mulan veisles kvieciai daug prasciau atrodo nei ada , nors ada mano jau ir sekla labai sena, jau gal C10 o mulan C2 pernai pirkau. bet vat idomu nuo ko tie kvieciai paruduoja ? nes kiek maciau daug umoi pas visus zaliuoja laukai, o pas mane daug rudu plemu yra, ir ne vien pas mane o ir aplink kas zemes turi.
Tai gal aplinkui smėlynai kokie tai paruduoja anksčiau laiko, antras reikalas ko gero nuo ligu kuliai purški.
Užsiregistravo: 2006 Sau 20 16:41 Pranešimai: 2079 Miestas: Šiaurės Lietuva
krucius rašė:
Na tai panašu i pavasarinį pelėsi, galbūt beico norma numažinta, ar anksti sėta, arba greičiausiai per tankus pasėlis.
Ūkio dydis: 230
Edvis rašė:
ugerlose44 rašė:
Kvieciai Leiffer,4 naktis buvo -29,sniego apie 25-30 cm,vaizdelis skaitau neblogas
cia gal su agrisemu seta?
kodel taip sprendi?manau kad rudens sejai nelabai yra skirtumo su kokia seji,nebent del to kad sunkesne sejamoji privoluoja pasely ir jis pradeda dust,ypatingai rudeny mates galulaukese kur buvo seta vaderiu
Užsiregistravo: 2006 Sau 20 16:41 Pranešimai: 2079 Miestas: Šiaurės Lietuva
ceck rašė:
kodel taip sprendi?manau kad rudens sejai nelabai yra skirtumo su kokia seji,nebent del to kad sunkesne sejamoji privoluoja pasely ir jis pradeda dust,ypatingai rudeny mates galulaukese kur buvo seta vaderiu
Minduksx rašė:
na npk ir rudens viena meta esam netrese kai labai brangios trasos buvo, o vat siemet taip sugalvojau, lygtais atsimenu kad pernai zvanas yra pavasary anksti treses azafoska ar kuo ten
ne bent jau as tokio tresimo nedaryciau, kas kaip ismano tas taip tresia
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume