Get Adobe Flash player
Dabar yra 2012 Geg 18 12:47

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2011 Sau 21 23:38 
Atsijungęs
Moderatorius

zinau, kad liko apie 60 mln litu skiriamu asociacijoms butens melioracijos sitemu prieziurai ir atnaujinimui
gal is cia esanciu kas nors turi susikure asociacija, gal priklauso koiai
man but labai idomu suzinoti kas kaip ir su kuo, nes turiu nemazia nemelioruotos zemes, ol trauinys nenuvaziavo butu gerai speti i ji isokti
tad jei negaila, pasidalinkit patirtim

Į viršų
 Aprašymas  

Detalus pranešimo aprašymas
StandartinėParašytas: 2011 Sau 22 02:54 
Atsijungęs
Apšylantis
Vartotojo avataras

Ūkio dydis: 110
2010 m teko apturėt ir tokią patirtį,bet esu tik eilinis narys,lb. nesidomėjau makulatūros tvarkimu,pridavinėjimu ir t.t.
Trumpai taip.Surinkom 13 norinčių(mano galva-aiškiai per daug,nes visada atsiranda persigalvojančių vos ne vidury projekto)Įkūrėm asociaciją,išsirinkom vadą(diskutavom daug,kol atsirado savanoris),buhalterę,priėmėm įstatus,įregistravom registrų centre,toliau taip-rajono savivaldybės ž.ū.skyriaus melioracijos specai paruošė projektą,suderino ten kažką,viską nunešėm į agentūrą,paskui skelbė konkursą atlikt darbams.Eiliškumas galėjo būt ir kitoks,nes nesidomėjau.Finansavimas būvo toks: 90% ES lėšos,5% rajono savivaldybės,5% savi pinigai.
Maksimali projekto suma buvo virš 1 limono,tai visą ir panaudojom ir neužteko,kadangi,bent jau aš taip manau,darbų kaina aiškiai užlaušta.
O šiaip tai-pirmyn,kurkit asociacijas,nes kad ir 10% savų pinigų-nėra daug,manau verta.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Sau 22 21:05 
Atsijungęs
Apšilęs

nemelioruotom zemem 50% reikia prisideti.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Sau 22 21:21 
Atsijungęs
Senbūvis

Ūkio dydis: 0
Zenius rašė:
2010 m teko apturėt ir tokią patirtį,bet esu tik eilinis narys,lb. nesidomėjau makulatūros tvarkimu,pridavinėjimu ir t.t.
Trumpai taip.Surinkom 13 norinčių(mano galva-aiškiai per daug,nes visada atsiranda persigalvojančių vos ne vidury projekto)Įkūrėm asociaciją,išsirinkom vadą(diskutavom daug,kol atsirado savanoris),buhalterę,priėmėm įstatus,įregistravom registrų centre,toliau taip-rajono savivaldybės ž.ū.skyriaus melioracijos specai paruošė projektą,suderino ten kažką,viską nunešėm į agentūrą,paskui skelbė konkursą atlikt darbams.Eiliškumas galėjo būt ir kitoks,nes nesidomėjau.Finansavimas būvo toks: 90% ES lėšos,5% rajono savivaldybės,5% savi pinigai.
Maksimali projekto suma buvo virš 1 limono,tai visą ir panaudojom ir neužteko,kadangi,bent jau aš taip manau,darbų kaina aiškiai užlaušta.
O šiaip tai-pirmyn,kurkit asociacijas,nes kad ir 10% savų pinigų-nėra daug,manau verta.

ydomu pasidare 13nariu :think: ir kiekvieniems po dvi balas sutvarke? ar dar sutvarkys? geriausia asociacija kad butu vienas ukis,tada dar matosi ta nauda. ir zeme manau turi buti nuosava dauguma,nes kaip nuomuojamai zemei sutvarkysi melioracija tai ir nuomos kainos dazniausiai pakyla... :lol: o jei noresi nupirkti tai visai auksas tampa :lol:

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Sau 23 00:32 
Atsijungęs
Naujokas

http://tv.delfi.lt/video/afLWKZko/

Kažkiek informacijos, tikrai nepakenks pažiūrėt

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Sau 23 17:16 
Atsijungęs
Apšylantis
Vartotojo avataras

Ūkio dydis: 110
vytas rašė:
Zenius rašė:

ydomu pasidare 13nariu :think: ir kiekvieniems po dvi balas sutvarke? ar dar sutvarkys? geriausia asociacija kad butu vienas ukis,tada dar matosi ta nauda. ir zeme manau turi buti nuosava dauguma,nes kaip nuomuojamai zemei sutvarkysi melioracija tai ir nuomos kainos dazniausiai pakyla... :lol: o jei noresi nupirkti tai visai auksas tampa :lol:

Taip,narių 13,bet ką daryt,jei žmogus girdėjo,kad kuriama asociacija,nepriimt,neleist jam dalyvaut,nelogiška.Kam kiek balų sutvarkė irgi ne mano reikalas,žinau, kad man sutvarkė apie 16 ha. nuosavos,labiausiai užmirkusios.O nuomojamos šlapios beveik ir neturiu.Kiti nariai tvarkė kas nuosavą,kas nuomojamą,jei nuosavos neturi ir tą nuomojamą planuoja pirkt.
O dėl to,kad geriausia jog vienas ūkis būtu asociacija,tai čia iš serijos-kas būtu,jeigu būtu.Parama skiriama asociacijai,ne pavieniam ūkininkam-sukursi savo šeimos ar giminių asociaciją,pirmyn,tau tik geriau.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Sau 23 21:50 
Atsijungęs
Ekspertas
Ekspertas
Vartotojo avataras

voras rašė:
zinau, kad liko apie 60 mln litu skiriamu asociacijoms butens melioracijos sitemu prieziurai ir atnaujinimui
gal is cia esanciu kas nors turi susikure asociacija, gal priklauso koiai
man but labai idomu suzinoti kas kaip ir su kuo, nes turiu nemazia nemelioruotos zemes, ol trauinys nenuvaziavo butu gerai speti i ji isokti
tad jei negaila, pasidalinkit patirtim

yra niuansu skaityk pm.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Vas 14 21:33 
Atsijungęs
Apšilęs
Vartotojo avataras

Ūkio dydis: 101
kascia ? tipo skotai sausina nemelioruotas zemes taip ? http://www.youtube.com/watch?v=E06dCKDy ... re=related

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Vas 14 22:01 
Atsijungęs
Tikras Narys
Vartotojo avataras

tai, kad čia durpes kasa :)

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Vas 14 23:17 
Atsijungęs
Tikras Narys

ir briketuoja is karto, neblogai

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Vas 15 02:05 
Atsijungęs
Apšilęs
Vartotojo avataras

Ūkio dydis: 101
gali buti :) sakau kad suprataukadkazka kasa ir dziovina.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2012 Vas 15 19:06 
Atsijungęs
Apšylantis

Pradžiai reikia 25000 baksų .Už pilną melioracijos projektą (1 limoną su+) galima ,,padaryti" apie 80 ha.

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: drapox, Google [Bot], Katinas T-40AM ir 6 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

UAB IRLIDA - Prekyba atsarginėmis žemės ūkio detalėmis

Linksmas Tinklapis | Nemokami skelbimai | Farming Forum | Linksmiausias | Namu projektai | Butų nuoma | Lėktuvų bilietai | Land for Sale in USA | Blueberries | Funny Pictures

Sukurta naudojant phpBB ©