Get Adobe Flash player
Dabar yra 2012 Geg 18 12:35

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 2011 Spa 07 23:43 
Atsijungęs
Tikras Narys

Ūkio dydis: 0
Coala rašė:
pasakyciau apie ta 1300lt/t
Pakrovem priekaba ir pries isvaziuodami pasitikrinom kaina Lasu bendrovej. Buvo pasakyta 900lt/t. Nu ok.
Nuvykus i vieta paaiskejo, kad kaina nukrito ir nukrito iki 800lt/t. Nu sakyciau neblogai kainos keiciasi per 2 val.

I Rokiskio r. lasus veziai ? Man irgi vien neigiamios emocijos, paskambinom sako 900, nuvaziavau per nepilna val. islipau, priejo sako 800 jau, tai sakau kai pasisversim ir 700liks ? nuo 7t nuskaiciavo 2TONAS.... uz dregme ir siuksles kuriu viso buvo maisas kitas nuo viso kiekio. Ir dar skelbimuose raso, kad atsiskaito per 5d.d. o dabar atrodo jau sako ir 2sav teks laukt

Į viršų
 Aprašymas  

Detalus pranešimo aprašymas
StandartinėParašytas: 2011 Spa 08 11:22 
Atsijungęs
Apšylantis

Atspejai, lygiai ten pat, lygiai tokios pacios emocijos. Paskutinis kartas jie mane ten mato.

Į viršų
 Aprašymas  

StandartinėParašytas: 2011 Lap 18 19:17 
Atsijungęs
Apšilęs

GERKONIU ELEVATORIUS irgi sukciu kontora, kaip reta.... Mane ten su grikiais mate irgi paskutini karta

Į viršų
 Aprašymas  

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 5 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: jaun uk Remigijus, Katinas T-40AM, panjabis, Ramunaseos40, Sarunce1 ir 2 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  

UAB IRLIDA - Prekyba atsarginėmis žemės ūkio detalėmis

Linksmas Tinklapis | Nemokami skelbimai | Farming Forum | Linksmiausias | Namu projektai | Butų nuoma | Lėktuvų bilietai | Land for Sale in USA | Blueberries | Funny Pictures

Sukurta naudojant phpBB ©