Ūkio dydis: 600
Šiemet teko pridavinėti rapsa trim supirkėjam ir žinot vidaus tvarka ir priėmėju elgesys nustatytinėjant kokybinius parametrus truputėli suglumino.dėl to nusprendžiau pasiulyti jums reitinguoti grudu punktus ir ju darba taip sakant parašyti savo atsiliepimus apie ju darba.Gal {aišku tai drambliuku svajonė}Valdantis juos susimilės ir pabandys ka nors pakeisti savo istaigu darbe juo lab kad daugelyje vietu vyksta negerumai be vadu žinios.Taip sakant sprendimus prima ne karalius o jo svita.
kiek kada esu vezes pasarinius grudus tai geriausia vezti i grazioniu bekona arba ir ginkunu paukstyna, tiek vienur tiek kitur zmones pasaru vadina ir mazesnius nei 2,2 mm grudus, kurie paprastai punktuose nurasomi i grudines priemaisas, tai galiu viesai isreiksti pagarba suprantantiems, o ne lupikautojams. rapsa gerai priduoti siauliu gruduose radviliskio punkte, nes nera eiliu, tiesa visa procedura trunka labai ilgai, bet visgi greiciau nei kur nors kitur, agrokoncernas parametrus nustatineja nepersijojes bandynio per sietus.
o as apie savo krasta , amilina butu viskas gerai bet , kad ir negerai , bardakas ant svarstykliu kada lenkai su furomis ten stovi po puse valandos na ir zinoma laboratorijoj visokiu mistiku apstu , beje rapso ten su sunkveziniu su priekanba nuo siemet vargu ar issiversi
pasvalije patiko pasvalio agrochemija priimanti rapsa ir laboratorija ir issikrovimas gerai tik beda , kad pries pora dienu eiles ziaurios , na bet kur gerai ten ir eiles , linasagro kaip ir nebutu priekaistu bet ir pagirimu ner...
Gerai matau kad aktualu.Aš vežiau ižvalguva ten ir drėgnomačio parodymai tinka rodo vienodai ir svartyklės kažkur labai panašiai gal net koki trisdešimt kilogramu rodo daugiau taip kad lig ir puiku tik eilės per diena vienas auto viskas.Kagi i gimtaji radviliški esu atsikandes pilnai ir ne tik aš sklando kalbos kad kviečiu kruopoms tai ten planai yra iš viršaus netgi aišku tai tik viena boba pasakė lygio bet pridavinėjant rapsa skirias drėgmė dviem proc. didesnė na ir sverėjos saves nepamiršta ir netgi labai .Todėl radviliškyje nutiso eilės tik kai kiti užsipylė pilnai.Kagi kadangi gimtasis miestas nesvetingas vežam į linas agro rekyvos punkta ten drėgmė dviem proc.didesnė ji tik preliminari paskambines praėjus parai dar tiksliai nepasako kokia ji buvo nustatyta apie šiukšles aliejus ir kitus atskaitimus nuskaitimus ir jokios info.Suprantu kad šie metai neeiliniai kad yra ir to derliaus nemažai ir kaina daugiau negu normali bet tai dar nereiškia kad šitaip galima elgtis.Todėl ir siulau rašyti atsiliepimus apie ju darba.tik rimtai argumentuotai be jokiu ižeidinėjimu.Juk tikrai gal tik svitos čia tie darbeliai nekaraliaus.
Agrokoncerno punkte, Kalnujuose, (Raseinių r.), su svėrimais irgi ne iš geriausių situacijų. Per dieną vežanant kelis reisus, kiekvieną kartą tuščios taros svoris keičiasi vos ne 200 kg. Suprantu, kad kuras sudega kol suvažinėju 20 km (į abu galus), bet ne 200 litrų. Pernai buvo įvykis, kad pasvėrė blogai, ir man užrašė dvigubai didesnį svorį nei vežu. Skambino, atsiprašinėjo už klaidą, tačiau ištaisė visvien į didesnę pusę. Yra ir sklandančių kalbų, jog galima už tam tikrą mokestį pasididinti savo atveštą svorį.
Užsiregistravo: 2006 Bal 06 00:46 Pranešimai: 597 Miestas: anyksciai
Vežiau kviečius agrokoncertan, susitariau i ukmerge, nuvežiau pasirodo 2klasė o manes neperspėjo kad agrokoncertas ten tik pašarinius perka, teko vežt į jonava, viena paguoda, kad jonavoj kviečiai pasidarė 1klases o pažystamas vežė sakyčiau į gerkonis, tai delto kad daug šiukšlių buvo nuvarė į pašarinius.
Ūkio dydis: 130
na truputi apie siauliu grudus radviliskio elevatoriu,grudus pardavem vasario men,na o pinigus atgavom tik pries pora savaiciu,nors pazadai buvo labai geri,bus pinigai per pora savaiciu,bet gavosi po astuoniu menesiu,ir per ta laika teko lankytis pas anstolius pas juristus,net nenoriu prisimint tos saraskinu kontoros,pavadinimu siauliu grudai
Matyt gera taktika taiko Linas, vat man greitai, tau greitai, petras skaito dabar zinute, aha galvoja, reikia vezti jiems ir man greitai parves pinigus, o vat jeigu letai parvedinetu tai tikrai klientu nepritrauktu, kaip pvz siaures vilkas, kurie amzinai ''neturi pinigu'' ''nera buhalteres'' ar daka isgalvoja kad tik kuo ilgiua temptu laika.,
o man Linas agro kazko delsia su atsiskaitimu nors zadejo ir avanseli nedideli greitai pervesti cia turbut jie man uz mano triuksma del tyrimu rezultatu ir nesutukima del baudos kersija
Šiandien rapsa pristačiau dar vienam pirkėjui tai drėgnomatis pradėjo rodyti teisingai ne bėra paklaidos kaip kad buvo su šiauliu rekyvos priėmimo punktu.Imlitex kėdainiuose priėmė be jokiu nuoskaitu.
Matyt gera taktika taiko Linas, vat man greitai, tau greitai, petras skaito dabar zinute, aha galvoja, reikia vezti jiems ir man greitai parves pinigus, o vat jeigu letai parvedinetu tai tikrai klientu nepritrauktu, kaip pvz siaures vilkas, kurie amzinai ''neturi pinigu'' ''nera buhalteres'' ar daka isgalvoja kad tik kuo ilgiua temptu laika.,
na taip, medeikiuose bendrovej ant aikstes ispylei ir viskas, va ka tik pro ten vaziavom, ant lietaus kokia 100tonu kvieciu kruva stovi ir gerai visiem
nu kitakarta uzmeta celefana koki apiplysusi bet koks skirtumas, vistiek miltai auksciausios rusies buna, o apie rapsaas nekalbu, veziau rapsa, tai gal savaite jo niekas neveze, o juk rapsas zoletas daugumoi buvo, supelyjes jau apacioi buvo.. nieko, isspaus daugiau da aliejaus is supelyjusio rapso skanesnes bulves bus keptos. (nos sako jie kad veza rapsa i pasvali gazuoliui daryt)
na taip, medeikiuose bendrovej ant aikstes ispylei ir viskas, va ka tik pro ten vaziavom, ant lietaus kokia 100tonu kvieciu kruva stovi ir gerai visiem
tai kad jie pigiai moka, as jau geriau tiesiai i amilina arba rapsa i pasvali biokurui.
Vartotojai naršantys šį forumą: Katinas T-40AM ir 3 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume